Πολιτική επιστροφής χρημάτων και επιστροφών

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η πολιτική επιστροφής χρημάτων και επιστροφών διαρκεί 30 ημέρες. Εάν έχουν περάσει 30 ημέρες από την αγορά σας, δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή.

Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για επιστροφή, το προϊόν σας πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην ίδια κατάσταση με το οποίο το παραλάβατε. Πρέπει επίσης να βρίσκεται στην αρχική συσκευασία.

Για παραλαβές από μεταφορικές εταιρίες ή από κούριερ, αν ανοιχτεί το δέμα δεν γίνεται καμία επιστροφή δεκτή. Σε περίπτωση που με αποδείξεις φταίει η ΕΤΑΙΡΙΑ, ή  η μεταφορική, ή ο κούριερ, μπορεί να γίνει επιστροφή των προϊόντων, με υποχρέωση καταβολής των μεταφορικών επιστροφής του πελάτη.

Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει κανονικά, με τον ίδιο τρόπο που έγινε και η πληρωμή, μείον τα μεταφορικά.

Για να ολοκληρώσουμε την επιστροφή σας.

Για να ολοκληρωθεί η επιστροφή χρειαζόμαστε την απόδειξη αγοράς ή τον αριθμό/ημερομηνία συναλλαγής στην περίπτωση κατάθεσης σε τράπεζα ή πληρωμής με κάρτα.

Μην στείλετε την αγορά σας πίσω στον κατασκευαστή.

Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου χορηγούνται μόνο μερικές επιστροφές χρημάτων:

  1. Συσκευασίες και προϊόντα που έχουν ανοίξει και είναι ελλιπές.
  2. Οποιοδήποτε αντικείμενο δεν είναι στην αρχική του κατάσταση, έχει υποστεί ζημιά ή λείπουν μέρη για λόγους που δεν οφείλονται στο λάθος μας.
  3. Οποιοδήποτε προϊόν επιστρέφεται περισσότερο από 30 ημέρες μετά την παράδοση

Επιστροφές χρημάτων

Μόλις η επιστροφή σας παραληφθεί και ελεγχθεί, θα σας στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε λάβει το επιστρεφόμενο προϊόν σας. Θα σας ενημερώσουμε επίσης για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής χρημάτων σας.

Εάν εγκριθείτε, τότε η επιστροφή χρημάτων θα υποβληθεί σε επεξεργασία και μια πίστωση θα εφαρμοστεί αυτόματα στην πιστωτική σας κάρτα ή στον αρχικό τρόπο πληρωμής, εντός συγκεκριμένου αριθμού ημερών.

Επιστροφές χρημάτων καθυστερημένες ή ελλείπουσες

Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη επιστροφή χρημάτων, ελέγξτε πρώτα τον τραπεζικό σας λογαριασμό ξανά.

Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την εταιρεία πιστωτικών καρτών σας, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να επιστραφεί επίσημα η επιστροφή χρημάτων.

Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την τράπεζά σας. Συχνά υπάρχει κάποιος χρόνος επεξεργασίας πριν από την ανάρτηση της επιστροφής χρημάτων.

Εάν τα έχετε κάνει όλα αυτά και δεν έχετε λάβει ακόμη την επιστροφή χρημάτων, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση info@proiontaghs.gr

Πώληση ειδών

Μόνο τα προϊόντα με κανονική τιμή και χωρίς προσφορά ή έκπτωση μπορούν να επιστραφούν. 

Αποστολές & Επιστροφές

Για να επιστρέψετε το προϊόν σας, πρέπει να στείλετε το προϊόν σας στη διεύθυνση:

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 1 (ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ ΦΛΕΜΙΝΓΚ)

Τ.Κ. 182 33 – ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗ

ΑΤΤΙΚΗ

ΤΗΛ. 211 214 1948

Θα είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή των δικών σας εξόδων αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος σας. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Εάν λάβετε επιστροφή χρημάτων, το κόστος επιστροφής αποστολής θα αφαιρεθεί από την επιστροφή χρημάτων σας.

Ανάλογα με το πού ζείτε, ο χρόνος που μπορεί να χρειαστεί για να φτάσει το ανταλλασσόμενο προϊόν σας σε εσάς μπορεί να διαφέρει.

Εάν επιστρέφετε ακριβά αντικείμενα, μπορείτε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία παρακολούθησης αποστολής ή να αγοράσετε ασφάλεια αποστολής. Δεν εγγυόμαστε ότι θα λάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν σας.

Χρειάζεστε βοήθεια?

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@proiontaghs.gr για ερωτήσεις που σχετίζονται με επιστροφές χρημάτων και επιστροφές.