Προϊόντα ..Γης Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

Στο ΠΡΟΪΟΝΤΑ …ΓΗΣ μπορείτε να πληρώσετε με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιλέξετε:

 • Με μετρητά ή με κάρτα Πιστωτική, Χρεωστική, Προπληρωμένη

Ισχύει για αγορές εντός του καταστήματος

 • Με κάρτα Πιστωτική, Χρεωστική, Προπληρωμένη
  Τα ΠΡΟΪΟΝΤΑ …ΓΗΣ δέχονται όλες τις κάρτες. Έχετε την δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

 1. Τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών προστατεύονται μέσω συστήματος online το οποίο εγγυάται απόλυτα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Θα χρειαστεί να συμπληρώσεις όλα τα στοιχεία της πιστωτικής σου κάρτας ώστε να καταχωρηθεί το αίτημα παραγγελίας.
 2. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
 3. Στα ΠΡΟΪΟΝΤΑ …ΓΗΣ δεν αποθηκεύομαι ούτε κρατάμε αριθμούς πιστωτικών καρτών για μεγαλύτερη ασφάλεια.
 • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό 
  Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

Τρόποι πληρωμής

Αριθ. Λογ.: 144002002015987

IBAN: GR0301401440144002002015987

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τυχόν κρατήσεις από εμβάσματα άλλων τραπεζών επιβαρύνουν τον πελάτη/αγοραστή.

 • Πληρωμή με Paypal

Ο ταχύτερος και ασφαλέστερος τρόπος πληρωμής μέσω Papal. Εξουσιοδοτήστε μας με το ποσόν της παραγγελίας σας και εμείς θα αποδεχτούμε την πληρωμή μόλις η παραγγελία είναι έτοιμη προς αποστολή.

 • Πληρωμή με IRIS Payments
 • Απλά, γρήγορα και χωρίς χρέωση η πληρωμή με IRIS είναι το μέλλον των διαδικτυακών πληρωμών. Με ΑΦΜ, ή QR CODE, πληρώνετε με ασφάλεια.

Γεια σας 👋
Είναι χαρά μας να σας γνωρί
σουμε.

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε μήνα.

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.