Παπάγια αποξηραμένη Ταϋλάνδης χύμα

2,6510,60 με ΦΠΑ

Παπάγια αποξηραμένη Ταϋλάνδης χύμα. Είναι καλή πηγή σιδήρου και ασβεστίου. Δρα κατά της δυσκοιλιότητας και βοηθάει στη διαδικασία της πέψης και στην αφομοίωση πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λιπών.

Επιλέξτε τοποθεσία παράδοσης

Κωδικός προϊόντος: 6003 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Παπάγια αποξηραμένη Ταϋλάνδης χύμα

Είναι πλούσια σε βιταμίνη Α, C, β-καροτένιο, φυτικές ίνες και μέταλλα όπως ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο και φώσφορο. Επίσης, περιέχει βιταμίνες Β1, Β3 και Β6 οι οποίες βοηθούν το αίμα να καθαρίσει από τις τοξίνες.

Η Παπάγια είναι επίσης πλούσια σε ένα ένζυμο, φυτική πεψίνη που ονομάζεται παπαΐνη και βοηθά ιδιαίτερα την πέψη και την αφομοίωση των πρωτεϊνών.

Λόγω της περιεκτικότητας της σε παπαΐνη, προσδίδονται πολλές ιδιότητες στο φρούτο. Είναι φυσικό υποκατάστατο αντιόξινων φαρμάκων και είναι πολύ χρήσιμη σε άτομα που πρέπει να αποφεύγουν τη γλουτένη, γιατί διασπά τις μικροποσότητες γλουτένης που παρεισφρέουν στη διατροφή τους.

Η παπάγια εμφανίζει αντικαρκινικές ιδιότητες έναντι του καρκίνου του τραχήλου, του μαστού, του ήπατος, του πνεύμονα και του παγκρέατος. Έχει αναζωογονητικές ιδιότητες, και οι χυμοί της προλαμβάνουν τη γήρανση.

Η γεύση της μοιάζει με αυτήν του ροδάκινου και του ανανά. Σημαντικό στοιχείο είναι ότι με την αποξήρανση της παπάγιας διατηρούνται όλα της τα θρεπτικά συστατικά!

Η αποξηραμένη παπάγια μπορεί να αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας διατροφής και να λειτουργήσει ευεργετικά για την υγεία μας.

Διατροφική αξία ανά 100 gr

Ενέργεια: 1555/366 kj / kcal

Λίπος: 0,0 g

Εκ των οποίων κορεσμένα: 0,0 g

Υδατάνθρακες: 89 g

Εκ των οποίων σάκχαρα: 74 g

Πρωτεΐνες: 0,0 g

Εδώδιμες ίνες: 2 g

Αλάτι: 0,19 g

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,28 kg
Περιέχει ζάχαρη

Δεν προτείνεται για κατανάλωση σε άτομα με διαβήτη.

Θερμίδες:

Τα 40 γρ. παπάγιας περιέχουν 140 θερμίδες

Επιλέξτε βάρος:

250γρ, 500γρ, 1000γρ

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Παπάγια αποξηραμένη Ταϋλάνδης χύμα”