Το καλάθι σας είναι άδειο.
Maca powder bio
Ποσότητα
τεμάχιο
Επιλέξτε ποσότητα

Κατηγορίες

βάρος προϊόντος 100 γρ

Μάκα σκόνη Bio 100γρ

Η Μάκα χρησιμοποιείται κυρίως ως τονωτικό του οργανισμού και για την αντιμετώπιση προβλημάτων στυτικής δυσλειτουργίας.
Τιμή πώλησης 3,50 €
Τιμή πώλησης χωρίς φόρο 2,82 €
Έκπτωση
ποσότητα φόρου 0,68 €
Τιμή / κ.:
Ποσότητα
τεμάχιο
Επιλέξτε ποσότητα

Η Μάκα χρησιμοποιείται κυρίως ως τονωτικό του οργανισμού και για την αντιμετώπιση προβλημάτων στυτικής δυσλειτουργίας. Η Μάκα ανήκει στη κατηγορία των Superfoods καθώς είναι μία πραγματική "φαρμακαποθήκη" της φύσης. Η τονωτική δράση της οφείλεται στη πληθώρα βιταμινών, οξέων και μεταλλικών στοιχείων που περιέχει. Χρησιμοποιείται από αθλητές για αύξηση της αντοχής και βελτίωση των επιδόσεων. Ως "αφροδισιακό", η Μάκα αποκαλείται από πολλούς και "Viagra της φύσης". Η κατανάλωση Μάκας θεωρείται πως αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη στυτική δυσλειτουργία, αυξάνει τη Libido (σε άνδρες και γυναίκες) και βελτιώνει τη ποσότητα και ποιότητα του σπέρματος (οι ιδιότητες αυτές επιβεβαιώνονται από κλινικές έρευνες μικρού δείγματος). Η Μάκα αναφέρεται πως αυξάνει τη γονιμότητα - χωρίς να υπάρχουν κλινικές έρευνες που να το επιβεβαιώνουν.

Η Μάκα περιέχει πληθώρα ενεργών συστατικών όπως βιταμίνες Β1, Β2 και C, πρωτεΐνες (μέχρι 11%), φυτικές ίνες (cellulose και lignin), τανίνες, μεταλλικά στοιχεία (Κάλλιο, Βισμούθιο, Χαλκό, Σίδηρο, Φώσφορο, Μαγνήσιο, Μαγγάνιο κτλ.), φρουκτόζη, γλυκόζη, αμινοξέα (Αργινίνη, Αλανίνη κτλ.), στερόλες, καροτένη και νιασίνη.

Για τη προετοιμασία ενός ροφήματος, προσθέστε 1 κουταλάκι της ρίζας σε σκόνη σε μία κούπα καφέ ή χυμού (ή και στο γιαούρτι σας). Η μέγιστη δοσολογία για τη Μάκα ορίζεται στα 5,0gr ημερησίως. Σας συνιστούμε να ξεκινήσετε με χαμηλή δόση (1-2,0gr για 2 τουλάχιστον εβδομάδες) και να την αυξήσετε σταδιακά (μέχρι 4,0gr την τέταρτη εβδομάδα).

Bio hellas2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.