Επισκεφτείτε το νέο e-shop Προϊόντα ...Γης

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Προϊόντα
Ποσότητα
τεμάχιο
Επιλέξτε ποσότητα
Σαμπούκος13
Ποσότητα
50γρ
Επιλέξτε ποσότητα
Προϊόντα
Ποσότητα
τεμάχιο
Επιλέξτε ποσότητα
βάρος προϊόντος 1015 γρ

Οίνος ροζέ Νεμέας χύμα 1 λίτρο

Οίνος ροζέ Νεμέας. Λαμπερό ζωηρό τριανταφυλλένιο χρώμα και επίγευση με αρωματικές νότες που κυριαρχεί το Αγιωργίτικο.
Τιμή πώλησης 2,40 €
Τιμή πώλησης χωρίς φόρο 1,94 €
Έκπτωση
ποσότητα φόρου 0,46 €
Τιμή / κ.:
Ποσότητα
τεμάχιο
Επιλέξτε ποσότητα

Σταφύλια –Ροδίτης και Αγιωργίτικο- από τις περιοχές της ημιορεινής Νεμέας υπόκεινται σε οινοποίηση και µας χαρίζουν ένα κρασί με έντονο φρουτώδες άρωμα από κόκκινα φρούτα και με ισορροπημένη οξύτητα που του χαρίζει φρεσκάδα. Συνδυάζεται ιδανικά µε όλα τα λαδερά της ελληνικής κουζίνας, λευκά κρέατα και όχι µόνο.

Λαμπερό ζωηρό τριανταφυλλένιο χρώμα και επίγευση με αρωματικές νότες που κυριαρχεί το Αγιωργίτικο.

ΡΟΔΙΤΗΣ: 

Είναι ποικιλία ιδιαίτερα ζωηρή και παραγωγική, με αραιά σταφύλια μεγάλου συνήθως μεγέθους και ρόγες αρχικά λευκοπράσινες και ρόδινες προς το τέλος της ωρίμανσης. Προτιμά εδάφη ελαφρά, ασβεστώδη, μέσης γονιμότητας, και περιοχές με υψόμετρο, όπου η ποικιλία παρουσιάζει τον καλύτερο χαρακτήρα της.
Τα κρασιά που δίνονται από αμπελώνες σε σχετικό υψόμετρο είναι αξιόλογα με μέτρια και ισορροπημένη περιεκτικότητα σε αλκοόλη και οξύτητα, με πλούσια και ζωηρή γεύση και αρώματα.

ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ: 

Το Αγιωργίτικο Νεμέας είναι ένα υψηλόβαθμο παραδοσιακό κρασί, που παράγεται στην περιοχή της Αργολίδας. Τα κόκκινα σταφύλια μαζεύονται τελευταία μετά τον τρύγο και έτσι έχουν πάρει όλες τις ιδιότητες και τα αρώματα από το τσαμπί. Έχει βαθύ κόκκινο χρώμα και δίνει γεύση και άρωμα από κόκκινα ώριμα φρούτα.

Ελληνικό προϊόν

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.