Το καλάθι σας είναι άδειο.
Λικέρ Μέντα
Ποσότητα
τεμάχιο
Επιλέξτε ποσότητα
Λικέρ Τριαντάφυλλο
Ποσότητα
τεμάχιο
Επιλέξτε ποσότητα
Σοκολάτα Κουβερτούρα
Ποσότητα
Χωρίς επιπλέον ποσότητα
Επιλέξτε ποσότητα
βάρος προϊόντος 270 γρ

Σοκολάτα κουβερτούρα χύμα 62% σε δεκάρες 250γρ

Σοκολάτα σε γαλέτες που δουλεύεται εύκολα, έχει πολύ καλή γυαλάδα και βαθύ σκούρο χρώμα.
Τιμή πώλησης 2,20 €
Τιμή πώλησης χωρίς φόρο 1,77 €
Έκπτωση
ποσότητα φόρου 0,43 €
Τιμή / κ.:
Ποσότητα
Χωρίς επιπλέον ποσότητα
Επιλέξτε ποσότητα

Η σοκολάτα κουβερτούρα, είναι ένα αγαθό που δίνει στο ζαχαροπλάστη ποικίλες δυνατότητες δημιουργίας με μοναδικό όριο την φαντασία του. Η κουβερτούρα Υγείας, με 58% στερεά κακάο, έχει εδώ και χρόνια γίνει η αδυναμία των ζαχαροπλαστών (και των ερασιτεχνών!) που αγαπούν τις παντός είδους σοκολατοπαρασκευές.

Λιώσιμο: Σημαντικοί παράγοντες στο στάδιο αυτό είναι:
• Η θερμοκρασία λιωσίματος της σοκολάτας πρέπει να είναι 40-45°C, είτε σε μπεν μαρι, είτε σε απευθείας επαφή με την πηγή θερμότητας, (π.χ. σε ένα μπρίκι)
• Κατά την διάρκεια του λιωσίματος η σοκολάτα πρέπει να ανακατεύεται συνεχώς.
• Δεν προχωρούμε στο επόμενο στάδιο εάν δεν είμαστε σίγουροι ότι η σοκολάτα έχει λειώσει πλήρως.
• Εάν κατά την διάρκεια της εργασίας χρειασθεί να προσθέσουμε στερεή σοκολάτα στην συσκευή λιωσίματος, πρέπει να περιμένουμε να λειώσει τελείως και αυτή και μετά να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο.

Τώρα πια ξέρετε πού θα βρείτε τα πιο εξειδικευμένα υλικά, για να γίνετε και εσείς ο σεφ όπως στην τηλεόραση και στα βιβλία ζαχαροπλαστικής.

Ποια η διαφορά σοκολάτας - κουβερτούρας

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.