Το καλάθι σας είναι άδειο.
Μπισκότα γεμιστά με σοκολάτα Χ.Ζ. ΧΥΜΑ 3D
Ποσότητα
160γρ
Επιλέξτε ποσότητα
Καυτερά πιπεράκια τουρσί
Ποσότητα
τεμάχιο
Επιλέξτε ποσότητα
Τρίμμα φρυγανιάς
Ποσότητα
τεμάχιο
Επιλέξτε ποσότητα
βάρος προϊόντος 430 γρ

Φρυγανιά τριμμένη 400γρ

Η τριμμένη φρυγανιά είναι η πρακτική και υγιεινή λύση στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική.
Τιμή πώλησης 1,75 €
Τιμή πώλησης χωρίς φόρο 1,41 €
Έκπτωση
ποσότητα φόρου 0,34 €
Τιμή / κ.:
Ποσότητα
τεμάχιο
Επιλέξτε ποσότητα

Ποιό είναι το σωστό πανάρισμα

  1. Περνάμε από μπολ με αλεύρι το κρέας, το κοτόπουλο ή το ψάρι που είναι έτοιμο για μαγείρεμα με σκοπό να στεγνώσει και να δημιουργηθεί μία στρώση έτοιμη να... φιλοξενήσει τα υλικά της συνταγής! Τινάζουμε ώστε να φύγει το επιπλέον αλεύρι και προσθέτουμε μυρωδικά που ταιριάζουν.
  2. Σε δεύτερο μπολ βουτάμε το κυρίως έδεσμα σε χτυπημένο αβγό και το στραγγίζουμε πάνω από το σκεύος ώστε να απαλλαχτούμε από όσο μας περισσεύει. Με αυτόν τον τρόπο θα μαλακώσει το τελικό παρασκεύασμα δίνοντάς μας τη δυνατότητα να πάμε στο επόμενο επίπεδο προσθέτοντας την τελική πινελιά.
  3. «Κυλάμε» το φιλέτο μας σε τριμμένη φρυγανιά Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ όπου κολλά κυριολεκτικά επάνω του χάρη στα δύο προηγούμενα στάδια. Σε επόμενη φάση το τοποθετούμε με λαδόκολλα σε ταψί ώστε να ψηθεί όσο καλύτερα γίνεται. Χρειάζεται δυνατή φωτιά ώστε να αποκτήσει μια χρυσή, εξαιρετικά τραγανή και ομοιόμορφη κρούστα που προσδίδει μία εντελώς διαφορετική υφή. Βάλτε φαντασία και δυναμώστε τη φωτιά!

Ελληνικό προϊόν

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.