Το καλάθι σας είναι άδειο.
Γιαούρτι πρόβειο Κορινθίας 220γρ
Ποσότητα
τεμάχιο
Επιλέξτε ποσότητα
ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΤΟ
Ποσότητα
τεμάχιο
Επιλέξτε ποσότητα
Ελευθερόκοκος.jpg
Ποσότητα
50γρ
Επιλέξτε ποσότητα
Ελευθερόκοκος.jpgΕλευθερόκοκος.jpg
βάρος προϊόντος 50 γρ

Ελευθερόκοκος (SIBERIAN GINSENG) 50γρ

Το ενναλακτικό GinSeg. Πολύτιμο και φθηνότερο.
Τιμή πώλησης 1,80 €
Τιμή πώλησης χωρίς φόρο 1,45 €
Έκπτωση
ποσότητα φόρου 0,35 €
Τιμή / κ.:
Ποσότητα
50γρ
Επιλέξτε ποσότητα

Ο Ελευθερόκοκκος  ή Τζιν σενγκ της Σιβηρίας (Eleutherococcus), είναι άλλο ένα προσαρμογόνο βότανο με εξαιρετικά ευρείες ιδιότητες. Εκτός του ότι ρυθμίζει ορμόνες – κλειδιά στον οργανισμό μας αυξάνοντας την αντοχή στο στρες και την ενεργητικότητα του οργανισμού, ο τύπος αυτός τζιν σενγκ τονώνει την άμυνα του οργανισμού, είναι αντιφλεγμονώδης και αντιοξειδωτικός. Ο ελευθερόκοκκος αυξάνει τα επίπεδα κορτιζόλης στο αίμα, μιας ορμόνης που κινητοποιεί τον οργανισμό προάγοντας τη φυσιολογική απόκριση στο στρες.

Επίσης, δρα ως διεγερτικό ή ηρεμιστικό, ανοσοδιεγερτικό, αντιφλεγμονώδες, ενάντια στα οιδήματα και επηρεάζει τη δράση των στεροειδών. Το Σιβηριανό Ginseng μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις που διαταράσσεται η ισορροπία κάποιου συστήματος του σώματος για να το βοηθήσει να ανακτήσει την ισορροπία του. Πιο συγκεκριμένα, βοηθά το σώμα να μεταβολίσει τα βλαβερά λακτικά και πυρουβικά οξέα που απελευθερώνονται σε καταστάσεις στρες.

Έχει αποδειχθεί ότι η μακροπρόθεσμη χρήση Σιβηριανού Ginseng, για περισσότερο από 60 συνεχόμενες ημέρες, βελτιώνει τη φυσική και πνευματική απόδοση στην εργασία των ατόμων που εργάζονται σε περιβάλλοντα με στρες. Ο ελευθερόκοκκος περιέχει αιθέριο έλαιο στη ρίζα του, βιταμίνη Ε, καροτίνη, συρινγίνη σαπωνίνες και πολυσακχαρίδες.

Η κατανάλωση του Ελευθερόκοκκου πρέπει να γίνεται με προσοχή. Όταν λαμβάνεται μακροχρόνια (δεν συνίσταται) πρέπει να υπάρχουν διαστήματα αποχής 2-3 εβδομάδων κάθε 60 ημέρες. Προετοιμάστε ένα ρόφημα προσθέτοντας ένα κουταλάκι της αποξηραμένης ρίζας (2,0gr.) σε νερό που έχει βράσει (μέχρι 3 φορές την ημέρα).

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.