Το καλάθι σας είναι άδειο.
Σαμπούκος13
Ποσότητα
50γρ
Επιλέξτε ποσότητα
Εχινάκεια6
Ποσότητα
50γρ
Επιλέξτε ποσότητα
Αλτέα6
Ποσότητα
50γρ
Επιλέξτε ποσότητα

Κατηγορίες

βάρος προϊόντος 55 γρ

Αλθαία (Νερομολόχα) ρίζα τριμμένη 50γρ

Η λατινική ονομασία της Αλθαίας είναι Althaea officinalis και στη χώρα μας την συναντούμε και με τα ονόματα δενδρομολόχα ή νερομολόχα
Τιμή πώλησης 1,50 €
Τιμή πώλησης χωρίς φόρο 1,33 €
Έκπτωση
ποσότητα φόρου 0,17 €
Τιμή / κ.:
Ποσότητα
50γρ
Επιλέξτε ποσότητα

Ιδιότητες:

Μαλακτική. Καταπραΰνει την λαρυγγίτιδα και γενικά τις φλεγμονές, του στόματος και του φάρυγγα (στοματίτιδα, φαρυγγίτιδα), του ουροποιητικού συστήματος (Κυστίτιδα, ψαμμίαση, πέτρες στα νεφρά) και των εντέρων .

Αντιβηχική, ιδιαίτερα χρήσιμη για την βρογχίτιδα, την στηθάγχη και τον βήχα του κοινού κρυολογήματος.

Με γαργάρες ωριμάζει τα αποστήματα των δοντιών και καταπολεμά τις ουλίτιδες και τις άφθες που βγάζουν συχνά τα παιδιά στο στόμα, αλλά και ωριμάζει τα αποστήματα (καλόγηρους).

Χρήση:

Ένα κουταλάκι του γλυκού γιά ένα φλυτζάνι νερό. Βράζουμε με σκεπασμένο το σκεύος για 10 λεπτά και αφήνουμε (πάντα σκεπασμένο) να κρυώσει λίγο. Στραγγίζουμε και πίνουμε έως 3 φλυτζάνια την ημέρα.

Το ίδιο ρόφημα εξαφανίζει μώλωπες, και ανακουφίζει από τους πόνους των μυών και των τενόντων, με συνεχείς ζεστές, τοπικές επαλείψεις ή κομπρέσες.

Για εξωτερική χρήση, γαργάρες, πλύσεις και επιθέματα βράζουμε μία χούφτα ψιλοκομμένες ρίζες σε 1 λίτρο νερό για 10 λεπτά.

Δεν έχει παρενέργειες

Συμβουλή:

Επειδή έχουμε να κάνουμε με θέματα υγείας και επειδή ο καθένας παίρνει διαφορετικά φάρμακα ακόμα και για την ίδια πάθηση, καλό θα ήταν να ενημερωθείτε και από τον γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε βότανο. Πηγαίνετε με λίστα από τα φάρμακα σας σε αυτόν και πείτε του τους λόγους που θέλετε να χρησιμοποιήσετε την αλθαία ή όποιο άλλο βότανο.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.