Το καλάθι σας είναι άδειο.

Κατηγορίες

βάρος προϊόντος 505 γρ

Καλαμπόκι σπυρί «Αίνος» χύμα 500γρ

Το καλαμπόκι είναι από τα δημοφιλέστερα σιτηρά στον κόσμο, απαραίτητο και στις έγκυες γυναίκες. Η βιταμίνη Β12, που περιέχεται στο καλαμπόκι, βοηθά στην πρόληψη της αναιμίας.
Τιμή πώλησης 1,00 €
Τιμή πώλησης χωρίς φόρο 0,88 €
Έκπτωση
ποσότητα φόρου 0,12 €
Τιμή / κ.:
Ποσότητα
500γρ
Επιλέξτε ποσότητα

Το καλαμπόκι είναι από τα δημοφιλέστερα σιτηρά στον κόσμο. Όχι άδικα, καθώς παρέχει στον οργανισμό μας φυτικές ίνες, πλήθος βιταμινών (A,C,Β), φολικό οξύ (απαραίτητο στις έγκυες γυναίκες) και μεταλλικά στοιχεία. Το καλαμπόκι βοηθά στην καλή λειτουργία του εντέρου και στην πρόληψη κατά της δυσκοιλιότητας και των αιμορροΐδων.

Το καλαμπόκι είναι επίσης πλούσιο σε αντιοξειδωτικά τα οποία λειτουργούν ως αντικαρκινικοί παράγοντες. Αποτελεί καλή πηγή φωσφόρου (απαραίτητος για υγιή οστά), μαγνησίου, μαγγανίου, σίδηρου και χαλκού. Τα οφέλη από την κατανάλωση καλαμποκιού δεν σταματούν εδώ. Το καλαμπόκι βοηθά στον καλύτερο έλεγχο του διαβήτη, στην πρόληψη των καρδιακών παθήσεων\, στην ομαλή λειτουργία των νεφρών και την καλή υγεία των οστών. Τέλος, η βιταμίνη Β12, που περιέχεται στο καλαμπόκι, βοηθά στην πρόληψη της αναιμίας.

Το καλαμπόκι είναι απαραίτητο και στις έγκυες γυναίκες. Η κατανάλωσή του, προσφέρει πλούσιες ποσότητες φολικού οξέος, που είναι απαραίτητο και για την έγκυο και για το έμβρυο, ενώ περιορίζει τις πιθανότητες το μωρό να γεννηθεί υποσιτισμένο.

Πριν το καταναλώσετε ωστόσο σε μεγάλες ποσότητες, συμβουλευτείτε το γιατρό σας, σε περίπτωση που πάσχετε από υψηλή αρτηριακή πίεση ή πρησμένα άκρα.

Αίνος logoΕλληνικό προϊόν

Κερδίστε επιπλέον έκπτωση 2% και 1sp με την Cash Cart World.

Για πληροφορίες δείτε εδώ: Δωρεάν Πρόσκληση

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.