Το καλάθι σας είναι άδειο.

Κατηγορίες

Λιβάνι.jpgΛιβάνι.jpg
βάρος προϊόντος 105 γρ

Θυμίαμα φυσικό δάκρυ Αιθιοπίας 100γρ

Γνωστό και ως αρσενικό λιβάνι. Το αρσενικό λιβάνι είναι ένα ιερό θυμίαμα των Εβραίων και χρησιμοποιείται σε τελετές πνευματικών ειδών,
Τιμή πώλησης 1,80 €
Τιμή πώλησης χωρίς φόρο 1,45 €
Έκπτωση
ποσότητα φόρου 0,35 €
Τιμή / κ.:
Ποσότητα
100γρ
Επιλέξτε ποσότητα

Γνωστό και ως αρσενικό λιβάνι. Το αρσενικό λιβάνι είναι ένα ιερό θυμίαμα των Εβραίων και χρησιμοποιείται σε τελετές πνευματικών ειδών, για να αυξήσουν την ένταση της συγκέντρωσης. Καίγετε σαν θυμίαμα αν και πολλές φορές μπορεί να αναμιχθεί με ρίζες, δέντρα, και ροκανίδια από βότανα όλων των ειδών. 

Το λιβάνι περιέχει ψυχοδραστικές ουσίες. Στο κάψιμο του λιβανιού ως θυμιάματος αποδίδεται συμβολή στην πνευματική ανάταση και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος θρησκευτικών και κοινωνικών τελετών για χιλιετίες. Περιέχει οξική θυμιαμίνη (incensole acetate) ένα συστατικό του λιβανιού που έχει αγχολυτικές και αντικαταθλιπτικές επιδράσεις.

Η επιστημονική μελέτη των θεραπευτικών ιδιοτήτων του λιβανιού ξεκίνησε με την παρατήρηση ενός ολλανδού περιηγητή ο οποίος είδε στην Υεμένη άρρωστες γαζέλες να δαγκώνουν τα λιβανόδεντρα. Σήμερα οι επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει πλέον τις θεραπευτικές ιδιότητες του φυσικού λιβανιού. Η καύση λοιπόν του φυσικού λιβανιού, πέρα από τις λατρευτικές ανάγκες για εμάς τους ορθόδοξους, είναι χρήσιμη και για λόγους καθημερινής υγιεινής.

Οδηγίες για καλύτερη καύση λιβανιού

Αρχικά ανάβουμε το καρβουνάκι και το αφήνουμε πέντε με οκτώ λεπτά περίπου θα το δούμε το καρβουνάκι από μαύρο να έχει αλλάξει περισσότερο προς το γκρι χρώμα είναι έτοιμο για την χρήση.

Τοποθετήστε τώρα προσεχτικά πάνω του ένα σπυρί μοσχολίβανο.

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.