Το καλάθι σας είναι άδειο.
ARION εβαπορέ 400γρ
Ποσότητα
τεμάχιο
Επιλέξτε ποσότητα
Μελόνησος Ελάτης 950γρ
Ποσότητα
τεμάχιο
Επιλέξτε ποσότητα
θΕΡΜΑΝΤΙΚΉ ΚΡΈΜΑ
Ποσότητα
τεμάχιο
Επιλέξτε ποσότητα
βάρος προϊόντος 280 γρ

Θερμαντική κρέμα - βάλσαμο 250ml

Η θερμαντική κρέμα βάλσαμο προσφέρει μια ευχάριστη και ήρεμη ζεστασιά για τον πόνο στην πλάτη, τους μυς, τη μέση και τα κουρασμένα πόδια. Μετά την εφαρμογή, διεισδύει βαθιά και μέτρια θερμαίνει τους μύες και τις αρθρώσεις. Ανακουφίζει από τον πόνο και την ένταση, βελτιώνει την κινητικότητα των αρθρώσεων και διεγείρει την μικρο κυκλοφορία του αίματος. Μετά την εφαρμογή τα χέρια πρέπει να πλυθούν.
Τιμή πώλησης 10,00 €
Τιμή πώλησης χωρίς φόρο 8,06 €
Έκπτωση
ποσότητα φόρου 1,94 €
Τιμή / κ.:
Ποσότητα
τεμάχιο
Επιλέξτε ποσότητα

-Ανακουφίζει από δυσφορία και πόνο στη μέση.
 
- Βοηθά στα πονεμένα  και κουρασμένα πόδια.
 
- Κατάλληλο για κρυολογήματα ή κρύα πόδια.
 
- Παρέχει ευχάριστο ζεστό αποτέλεσμα χωρίς να ερεθίζει το δέρμα.

Το Healing Cream-Conditioner είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προστατεύει και να θρέφει το δέρμα ενώ παράλληλα παρέχει ανακούφιση σε περιοχές που χρειάζονται πρόσθετη φροντίδα. Το θερμαντικό αποτέλεσμα που παρέχει η κρέμα είναι εξαιρετικά κατάλληλο για πόνο και δυσφορία στην πλάτη και τα πόδια. Η φόρμουλα βελτιώνει αποτελεσματικά την κυκλοφορία σε προβληματικές περιοχές και φέρνει μόνιμη ανακούφιση.

Η θεραπευτική κρέμα – βάλσαμο  περιέχει καμφορά και μεθυλοσαλικυλικό, που μπορούν να βοηθήσουν όσους πάσχουν από κρύα πόδια.

Τρόπος εφαρμογής: Τρίψτε την πλάτη και τα πόδια του δέρματος με απαλές κινήσεις μασάζ. Εφαρμόστε το βράδυ ή όταν χρειάζεται.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.