Το καλάθι σας είναι άδειο.
Σαμπούκος13
Ποσότητα
50γρ
Επιλέξτε ποσότητα
Εχινάκεια6
Ποσότητα
50γρ
Επιλέξτε ποσότητα
Μέλι Σφακιανό6
Ποσότητα
τεμάχιο
Επιλέξτε ποσότητα

Κατηγορίες

βάρος προϊόντος 625 γρ

Μέλι θυμαρίσιο Σφακιανό 450γρ

Μοναδικό αρωματικό Κρητικό θυμαρίσιο μέλι της οικογένειας Σαβιολάκη
Τιμή πώλησης 7,45 €
Τιμή πώλησης χωρίς φόρο 6,59 €
Έκπτωση
ποσότητα φόρου 0,86 €
Τιμή / κ.:
Ποσότητα
τεμάχιο
Επιλέξτε ποσότητα

Με παράδοση πάνω από 250 χρόνια η οικογένεια Σαβιολάκη είναι μία από τις παλαιότερες στη μελισσοκομία οικογένειες στην Κρήτη και στην Ελλάδα με έδρα την Ανώπολη Σφακίων, νότια της πόλης των Χανίων της Κρήτης.

Με βασική αρχή, την συλλογή της υψηλότερης ποιότητας μελιού και την ήπια επεξεργασία του, ώστε να διατηρούνται όλα τα θρεπτικά συστατικά, η αυθεντική γεύση και το μοναδικό άρωμα, η οικογένεια Σαβιολάκη τυποποιεί το εξαιρετικό θυμαρίσιο μέλι ΣΦΑΚΙΑΝΟ σε ιδιόκτητες και σύγχρονες εγκαταστάσεις που πληρούν όλες τις εθνικές και διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας τροφίμων.

Στην περιοχή των Λευκών Ορέων, σε υψόμετρο που φτάνει ως τα 1.500 μέτρα, συλλέγεται το Κρητικό θυμαρίσιο μέλι ΣΦΑΚΙΑΝΟ της οικογένειας Σαβιολάκη. Πρόκειται για έναν τόπο αγνό και παρθένο, μοναδικής φυσικής ομορφιάς και αξίας αφού έχει χαρακτηρισθεί ως περιοχή NATURA και μέρος του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς ενώ προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία, λόγω των σπάνιων ενδημικών ειδών, φυτών και ζώων.

Από το θυμάρι ένα μοναδικό αρωματικό φυτό του Κρητικού τόπου, συλλέγουν οι μέλισσες το μέλι τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το θυμαρίσιο μέλι θεωρείται μοναδικό για το άρωμα του και την γεύση του. Έχει υψηλή θρεπτική αξία λόγω των τονωτικών και αντισηπτικών του ιδιοτήτων, καθώς δρα προληπτικά για καρδιαγγειακές διαταραχές, έχει ευεργετική δράση σε παθήσεις του ουροποιητικού και πεπτικού συστήματος.

Ελληνικό προϊόνΚρήτη Σφακιά

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.