Μείγματα μπαχαρικών

Γιατί πρέπει να συνδυάζουμε τα μπαχαρικά;

Ο συνδυασμός διαφορετικών μπαχαρικών και αρωματικών φυτών είναι παράδοση σε όλες τις κουζίνες του κόσμου. Εκτός από το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα, αναδεικνύει και τον έμπειρο μάγειρα.

Η σωστή αναλογία των αρωμάτων είναι αυτή που θα δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Πολλές φορές στην κουζίνα κάνουμε τις δικές μας αλχημείες με τα μπαχαρικά, προκειμένου να πετύχουμε το γευστικό αποτέλεσμα που θέλουμε.

Και ο πιο ανίδεος, όταν έκατσε να φτιάξει τηγανητά αυγά, έφτιαξε το δικό του μείγμα μπαχαρικών. Πως; Μα έβαλε αλάτι, πιπέρι, ίσως λίγη πάπρικα και αυτό ήταν. Έτοιμο το μείγμα του. Τόσο απλά.

Οι δικοί μας συνδυασμοί.

Βέβαια από τα πιο απλά μείγματα μέχρι τα πιο σύνθετα, υπάρχει κάποια διαφορά. Η εμπειρία μας έχει διδάξει ποιο είναι το σωστό μπαχαρικό και με ποιο βότανο ή αρωματικό φυτό θα πρέπει να το ταιριάξουμε. Πρέπει να μείνουμε απόλυτα ικανοποιημένοι από την γεύση που θα δώσουμε, στις φακές, ή στο γουρουνόπουλο στον φούρνο.

Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ. Για να σας προσφέρουμε τον τέλειο συνδυασμό μπαχαρικών, για όποιο φαγητό θέλετε.

Το Πάσχα θέλουμε το αρνί ή το κατσίκι στην σούβλα. Νόστιμο δεν λέω, αλλά του αρκεί το αλάτι, το πιπέρι και η ρίγανη; Αν θέλετε να μείνετε εκεί εντάξει. Αλλά αν θέλετε να απογειώσετε την γεύση, τότε εμπιστευτείτε τους συνδυασμούς των μπαχαρικών μας.

Σας υπόσχομαι δεν θα το μετανιώσετε!!!

Το γνωρίζατε πως το μείγμα για κρέας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε κρεατόσουπα, ή σε όσπρια;

Γνωρίζατε ότι ο σωστός συνδυασμός μπαχαρικών και αρωματικών φυτών ή βοτάνων, μπορεί να δώσει τέτοια γεύση στο φαγητό, έτσι ώστε να μην χρειάζεται καθόλου το αλάτι;

Στα Προϊόντα …Γης θα βρίσκετε πάντα φρέσκα μείγματα μπαχαρικών.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος