Ρόδο της Ιεριχούς

4,00

Το Ρόδο της Ιεριχούς. Το Ρόδο της Παναγίας. Ρόδο το Αμάραντο. Το αθάνατο της ψυχής!!!

Κωδικός προϊόντος: 1018 Κατηγορίες: , Ετικέτες: , ,

Περιγραφή

Τι είναι το Ρόδο της Ιεριχούς;

Συμβολίζει την αιωνιότητα και το άφθαρτο.
Λέγεται πως συντρόφευε την Παναγία στο μοναχικό της ταξίδι από τα Ιεροσόλυμα στην Αίγυπτο και πως από σεβασμό στη χάρη της άνοιγε δίπλα της, σε κάθε στάση και έκλεινε πάλι για να ακολουθήσει τα βήματά της μέσα στην έρημο κάθε φορά που εκείνη συνέχιζε το δρόμο της.
Η Παναγία δάκρυσε από συγκίνηση και τα ρόδα άνοιξαν από τα δάκρυα Της!
Εκείνη τα ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!

Κάθε του άνοιγμα συμβολίζει ένα άνοιγμα σε κάτι καινούργιο! Εσείς μη ξεχάσετε να κάνετε μια ευχή όταν σας ανοίξει την αγκαλιά του!

Ήρθε σε σένα με αγάπη για να σου φέρει με αγάπη ότι του ζητήσεις.

Όταν είναι ανοιχτό, δουλεύει ως ιονιστής της αρνητικής ενέργειας, ενώ όταν είναι κλειστό (ξεραμένο), λειτουργεί ως σκοροκτόνο, αν το τοποθετήσουμε μέσα σε κάποιο ντουλάπι, μέσα σε ένα τούλι.

Το φυτό αυτό δεν χαλάει, δεν μαραίνεται και δεν φυτεύεται.

Ρόδο της Ιεριχούς
Το Ρόδο της Ιεριχούς κλειστό και ενεργοποιημένο.

 

Πως να το χρησιμοποιήσετε:

Έρχεται κλειστό και εσείς θα πρέπει να το βάλετε μέσα σε ένα πιάτο με νεράκι, αφού το περάσετε για λίγα δευτερόλεπτα κάτω από τη βρύση, τόσο όσο να ακουμπάει η βάση του, δεν θέλει πολύ γιατί είναι διψασμένο και δεν έχει αίσθημα κορεσμού και αν το μουλιάσετε στο νερό θα σαπίσει!

Εκείνο σε λίγο θα αρχίσει να ανοίγει και να απλώνεται. Στο άνοιγμά του κάντε την ευχή σας από καρδιάς και όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένα, βάλτε ξεκάθαρα την πρόθεση σας, χωρίς να είναι παρεμβατική! Να αφορά το δικό σας ανώτερο καλό ή του παιδιού σας ή κάποιου πρώτου βαθμού συγγενή… μην παρεμβαίνετε στο σχεδιάγραμμα της ζωής του άλλου! Κρατήστε το ανοιχτό δηλαδή σε νερό που θα αλλάζετε καθημερινά για 21 μέρες! Η ευχή σας θα πραγματοποιηθεί.
Να θυμάστε να του παρέχετε μόνο αγάπη και λίγο νεράκι καθημερινά.
Μετά από 21 ημέρες βγάλτε το από το πιάτο και εκείνο θα κλείσει και πάλι μόνο του.

Ρόδο Ιεριχούς
Τα στάδια άνθισης του βοτάνου

 

Προσοχή:

Σε περίπτωση που περάσουν οι 21 μέρες και βγάλεις το ρόδο σου από το νερό αλλά αυτό αργεί ή δεν κλείνει… τότε πιθανά η ευχή σου η πρόθεση σου να «διψάει για νερό»…να ζητάει περισσότερη ενέργεια! Δώσε του νερό ποτίζοντας το καθημερινά για άλλη μια βδομάδα και έπειτα είναι σίγουρο πως θα κλείσει!

Λόγω του ότι είναι φυτό της έρημου ,δεν μπορούμε να το διατηρούμε περισσότερο στο νερό, γιατί θα σαπίσει.

Κάτι ακόμα:

Μην πετάτε το νερό που αλλάζετε. Ποτίζετε με αυτό άλλα φυτά που χρειάζονται φροντίδα γιατί θα τα βοηθήσει να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους! Η φροντίδα του ρόδου αφορά μόνο εσάς που το ανοίξατε για πρώτη φορά και έχει συνδεθεί άρρηκτα μαζί σας, είναι δική σας η ευθύνη της ευχής σας. Αλλάζετε του και τις 21 μέρες το νεράκι του εσείς!

Αν το ρόδο μας μουχλιάσει, πετάμε το νερό σε γλάστρα και θάβουμε το ρόδο μακριά από το σπίτι μας. Αν δεν μουχλιάσει, κρατάμε το νερό ως αγίασμα.

Μπορείτε να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία όσες φορές θέλετε, αρκεί να του δώσετε ένα περιθώριο δέκα ημερών… ξεκούρασης, να παραμένει, δηλαδή, ξεραμένο για τόσο μετά από κάθε χρήση.

Αλλά προσοχή: το ρόδο πρέπει να το ενεργοποιεί πάλι το ίδιο άτομο που για χάρη του άνθισε την πρώτη φορά…

Συντηρώντας το σωστά μπορούμε να το κρατήσουμε για παρά πολλά-πολλά χρόνια.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Η τιμή κυμαίνεται από €3,00 έως €8,00, ανάλογα με το μέγεθος. Η τιμή πώλησης που φαίνεται δηλώνει ένα μέτριο μέγεθος σαν πορτοκάλι.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.20 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ρόδο της Ιεριχούς”