Οίνος Ροζέ Νεμέας χύμα 1 λίτρο

2,40

Οίνος Ροζέ Νεμέας χύμα 1 λίτρο. Λαμπερό ζωηρό τριανταφυλλένιο χρώμα και επίγευση με αρωματικές νότες που κυριαρχεί το Αγιωργίτικο.

Περιγραφή

Οίνος Ροζέ Νεμέας χύμα 1 λίτρο.

Περιγραφή:

Οινοποίηση με ποικιλία Ροδίτη και Αγιωργίτικο, από τις περιοχές της ημιορεινής Νεμέας. Οι δύο αυτές ποικιλίες µας χαρίζουν ένα κρασί με έντονο φρουτώδες άρωμα από κόκκινα φρούτα και με ισορροπημένη οξύτητα που του χαρίζει φρεσκάδα.

Λαμπερό ζωηρό τριανταφυλλένιο χρώμα και επίγευση με αρωματικές νότες που κυριαρχεί το Αγιωργίτικο.

ΡΟΔΙΤΗΣ:

Είναι ποικιλία ιδιαίτερα ζωηρή και παραγωγική, με αραιά σταφύλια μεγάλου συνήθως μεγέθους και ρόγες αρχικά λευκοπράσινες και ρόδινες προς το τέλος της ωρίμανσης. Προτιμά εδάφη ελαφρά, ασβεστώδη, μέσης γονιμότητας, και περιοχές με υψόμετρο, όπου η ποικιλία παρουσιάζει τον καλύτερο χαρακτήρα της.
Τα κρασιά που δίνονται από αμπελώνες σε σχετικό υψόμετρο είναι αξιόλογα με μέτρια και ισορροπημένη περιεκτικότητα σε αλκοόλη και οξύτητα, με πλούσια και ζωηρή γεύση και αρώματα.

ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ:

Το Αγιωργίτικο Νεμέας είναι ένα υψηλόβαθμο παραδοσιακό κρασί, που παράγεται στην περιοχή της Αργολίδας. Τα κόκκινα σταφύλια μαζεύονται τελευταία μετά τον τρύγο και έτσι έχουν πάρει όλες τις ιδιότητες και τα αρώματα από το τσαμπί. Έχει βαθύ κόκκινο χρώμα και δίνει γεύση και άρωμα από κόκκινα ώριμα φρούτα.

Γευστικοί συνδυασμοί

Συνδυάζεται ιδανικά µε όλα τα λαδερά της ελληνικής κουζίνας, λευκά κρέατα και όχι µόνο.

Ελληνικής παραγωγής
Σήμα κατατεθέν για τα Ελληνικά προϊόντα

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 1.20 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Οίνος Ροζέ Νεμέας χύμα 1 λίτρο”